Page content

Hé rijschool held, durf jij het helemaal anders te doen?

article content

Hé rijschool held, durf jij het helemaal anders te doen?

De groeiende gloednieuwe formule Rijbewijsgigant.nl is op zoek naar enthousiaste en gedreven instructeurs die klaar zijn voor de volgende stap in hun carrière.

 

Rijbewijsgigant.nl is niet de zoveelste rijschoolketen. Onze franchisenemers zijn experts in hun vakgebied, die leerlingen écht willen begrijpen en in de volle breedte willen helpen met hun rijbewijs.

Die hun leerlingen betere dienstverlening willen bieden tegen substantieel de juiste tarieven.

Zet jij jouw talent in om samen met ons de rijschoolbranche in jouw omgeving op een nieuw niveau te brengen en jouw rijbewijsgigant.nl locatie tot een succes te maken?

Rijbewijsgigant.nl is een toekomst vaste formule doordat deze gefocust is op een doorlopende relatie, met bijbehorende inkomsten, voor enthousiaste klanten.

Wij zijn een full service formule,

waardoor de franchisenemer de maximale waarde uit zichzelf haalt als instructeur en ondernemer. De overige zaken worden centraal geregeld. Rijbewijsgigant.nl biedt een unieke klantpropositie doordat er niet alleen scherp… 

een rijles aangeboden wordt, maar ook doorlopend andere dagelijkse geldzaken geoptimaliseerd worden.
Rijbewijsgigant.nl gelooft dat de instructeurs en instructrices gelukkiger leven als zij weten dat hun zaken goed geregeld en op orde zijn. Onze missie is om op verrassende, vriendelijke en voordelige manier de grote én kleine zaken van onze instructeurs blijvend te optimaliseren. Dit willen zij bereiken door zich vast te houden aan drie kernwaarden: eerlijk, gepassioneerd en slim.

 

Wat maakt onze samenwerking anders?

 

Jij legt je toe op het lesgeven aan de leerlingen als het gaat om het halen van het rijbewijs

” Auto, motor, scooter, aanhanger “.

Wij adviseren over de dagelijkse marketing, bereikbaarheid, geldzaken (verzekeringen, auto`s, les benodigdheden, schade, bancaire producten), zorgen voor de afwikkeling van jouw aanvragen en monitoren continu de situatie van de leerling.

 

Deze unieke samenwerking vormt de grondslag voor het leveren van brede rijinstructie en het juiste advies.

 

Alles gericht op een langdurige relatie tegen het beste tarief in de markt.
De kracht van deze nieuwe formule zit in de combinatie van slimme technologie, moderne marketing, een centraal klantenteam en moderne instructeurs.

Bel ons voor meer informatie:

 

Comment Section

0 reacties op “Hé rijschool held, durf jij het helemaal anders te doen?

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen:

Phoenix WebsitePhoenix Website